Puolisuunnikkaan


Monipuolinen tekee trapetsilevyjen ovat korvaamaton tapoja Roofing. Tämä pätee erityisesti teollisuusrakennusten, suuri mitat ja omia muotoja, ja myös modernia arkkitehtuuria. Hyvää materiaalia, täydentää valinnan joukossa erilaisia ​​muotoja ja mielenkiintoisia kuvioita tehdä puolisuunnikkaan on rakennuspalikka vakiintunut asema odottaa parhaita ratkaisuja Puolan rakennusmarkkinoilla. Vastatakseen sijoittajia ja urakoitsijoiden rakennusmateriaalimarkkinoista tarjoaa trapetsilevyjen useissa eri profiileja. Nämä profiilit käytetään myös itsekantava rakennusmateriaalien. Puolisuunnikas levyt valmistettu korkealaatuisesta peltiä pinnoitettu polyesteri-pinnoitteet, sekä lakanat ja galvanoitu alucynkowych.
Tarjotaan arkki ominaista lisääntynyt lujuus, korkea jäykkyys rakenteen ja talouden käyttöön. Tärkeimpiä käyttöalueita ovat: kattojen, jotka kattavat julkisivu sisustuselementtejä.
Katelevyt ovat vastustuskykyisiä, ei ole vaikea asentaa ja käyttää lämmöneristystä. Ja ne ovat esteettisesti miellyttäviä. Helppo asennus on yksi tärkeimmistä eduista, valitsevat halvemmalla ja lyhyemmässä rakennusaikaa.