Boards, polyuretaani, Therma


Katon eristelevyjen polyuretaanilla PIR therm on usein paras ratkaisu. Tietenkään se ei ole niin kaikissa tapauksissa, jokainen sijoittaja pitäisi arvioida itse, mikä ratkaisu on kaikkein paras olosuhteet. Mutta jos joku päätti ostaa paneelit polyuretaania, paras vaihtoehto on Therma
Lämpöeristyspaneelit PIR vaahto käytetään eristykseen senkin ja tasakaton, seinät ja lattiat. Niitä käytetään asumiseen – yhden ja monen perheen koteja sekä teollisuudessa ja maataloudessa – maatilan rakennuksia. Levyt polyuretaania käytetään laajalti länsimaissa, maissa ilmasto sama kuin meidän. Saksassa PIR paneelit on käytetty jo puoli katettu taloja, kuten Alankomaissa tai Belgiassa.
Levyt PIR mahdollista saavuttaa merkittäviä energiansäästöjä. Emolevyt PIR energiahäviöitä verrattuna eristämättömiin rakennuksen vähenee noin 40%. Mikään muu keino lämpöä eristävää ei tarjoa tällaista säästöjä.
Levy polyuretaani PIR on vedenpitävä, sen käyttö varmistaa, että sisäilma on raikas ja puhdas, koska kosteus ei tihkua sisälle, joten ei ole edellytyksiä homeen tai sieni. Solurakenteen polyuretaania ja korkea tiheys tarjota vakaa lämpöolosuhteissa sisällä.